DUŠICI JAKOVLJEVIĆ PREKIPELO: Voditeljka pobesnela zbog fotografija "pre i posle" pa rešila da se obračuna sa hejterima

Novosti onlajn

04. 06. 2021. u 16:46

VODITELjKA Dušica Jakovljević neretko se nađe na meti "hejtera" i raznih Instagram stranica koje se bave fizičkim izgledom poznatih i objavljuju fotografine "nekad i sad".

ДУШИЦИ ЈАКОВЉЕВИЋ ПРЕКИПЕЛО: Водитељка побеснела због фотографија пре и после па решила да се обрачуна са хејтерима

Foto: Printscreen/Instagram

Budući da ovakve stranice Dušicu ne štede, te često njen aktuelni izgled upoređuju sa nekadašnjim, voditeljki je prekipelo, te je odlučila da stane na put negativnim pričama i komentarima, pa se svima obratila na svom Instagram nalogu.

- Stvarno ne znam do kad će da traje ovaj trend ''pre i posle'', koji nema veze s vezom. Neko se usudi da uzme skrinšot grimase iz nekog starog intervjua, kako bi se narod sablažnjavao nad time ''na šta smo ličili pre operacija''. Ne znam da li ste srećniji što vam malo poraste broj pregleda, ali neka vam je sa srećom, makar bilo i na moj račun - napisala je revoltirano voditeljka.

U svojim Instagram storijima objavila je stare fotografije uz različite komentare.

Foto: Printscreen/Instagram

- A ovako sam bila preružna kao dete u prvoj godini gimnazije - dodala je Dušica komentar uz sliku iz tinejdžerskih dana.

Foto: Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Tako da dragi moji ne verujte u sve što vidite na Instagramu. Postoje neki zli ljudi koji vole ružne komentare, kače ružne slike, jer imaju ružne duše. Usude se, čak, da kažu, kako treba da pazite kakva će vam deca biti ako ih pravite sa nama 'izoperisanima'... U to ime ljube vas Anđela i Ogi - zaključila je Dušica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)