DARKO LAZIĆ PONOVO IMAO SAOBRAĆAJKU: Pevač se zakucao u banderu u blizini Šimanovaca

Novosti onlajn

24. 05. 2021. u 21:42

PEVAČ Darko Lazić doživeo je ponovo saobraćajnu nezgodu.

ДАРКО ЛАЗИЋ ПОНОВО ИМАО САОБРАЋАЈКУ: Певач се закуцао у бандеру у близини Шимановаца

Foto: Printskrin

Pevaču je tokom vožnje pukla guma i udario je u banderu. Nesreća se dogodila pre pola sata u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca.

On je prošao sa lakšim povredama, uspeo je da izbegne veću katastrofu. 

Podsetimo, pevač je 23.10.2018. imao stravičnu saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu. 

Lazić je tada u Brestaču kod Pećinaca automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pevač u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

U KBC Zemun primljen je sa teškim telesnim povredama, bio je životno ugrožen i odmah je uveden u veštačku komu. Pevač je više od mesec dana boravio na intenzivnoj nezi, a njegovo zdravstveno stanje menjalo se iz dana u dan.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)