AMANPUR BI DA RAZBIJE SRBE: Udarila na RS, podgreva nade muslimana, a smetaju joj i Rusija i Kina (VIDEO)

Novosti online

07. 03. 2021. u 09:53

АМАНПУР БИ ДА РАЗБИЈЕ СРБЕ: Ударила на РС, подгрева наде муслимана, а сметају јој и Русија и Кина (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

AMERIČKI reporter Kristijana Amanpur izložila je svoj plan za "napredak" Bosne i Hercegovine, ali bez Republike Srpske.

-BiH i Balkan su bliski srcu nove američke administracije, predsedniku i državnom sekretaru. Mnogi su bili ranije u Klintonovoj administraciji dok je bio rat u BiH. Klinton nije ništa uradio, ali se stav prema Bosni promenio nakon Srebrenice. Snaga Amerike je bila velika u tom momentu. Niko nije znao koliko će defektan biti taj mir. Potrebno je to reorganizovati u skladu sa sadašnjim potrebama Bosanaca i Hercegovaca - tvrdi Amanpur za Fejs TV.

Ona se zalaže za razbijanje entiteta u BiH.

- Dejton je zacementirao ratne podele. RS još uvek misli da ima pravo ponašati se kao da nije deo te celine i tvrditi da će se otcepiti. To im je bio ratni cilj i to se ne može dozvoliti! Neće biti moguće imati budućnost ako ste podeljeni u entitete. Kada se sve to razbije i okonča korupcija, to će celoj BiH dati budućnost. Nema čarobnog štapića za političke promene. Međunarodna zajednica treba odgovarati zato što nije RS pozvala na odgovornost. BiH zaslužuje da bude deo Zapada i deo zajednice nacija. BiH se sputava nakon 25 godina i nije to fer, tužno je. Jedan entitet ne ispunjava obaveze i ne radi ono što bi trebalo da radi. Rusija i Kina veruju u svoje zone uticaja, oni su prisutni na Balkanu - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

Pera

07.03.2021. 10:54

Čekajući intervju sa alijom izetbegovićem nemački novinari videli su bin ladena kako izlazi iz alijinog kabineta pre napada na ameriku dakle alija je bio saveznik klintona a klintonov komandant je jevrein kisindzer dakle u sarajevu su saveznici jevrei iranci amerikanci turci saudijci britanci nemci...

Prellee

07.03.2021. 11:13

Samo kratko, ZENA ZLO! Neobjektivna, ogranicena i zlonamjerna prema jednom cijelom narodu u BiH. Kaze jedan entitet ne izvrsava svoje obaveze, vjerovatno misli ns Republiku Srpsku.Kad se pogleda istina onda se vidi sve suprotno.Vlast u FBiH se jos nije formirala, dvije godine poslije izbora.Entitet koji je Zapad stvorio, tzv.multietnicki entitet izmedju muslimana i Hrvata ne funkcionise.Sad bi po njoj da nema Republike Srpske funkcionisala BiH, koja samo defektnost i laz.Ne moze Federacija BiH a moze BiH.Idi u proslost zla zeno, porokleta bila za svaku suzu Srpskog naroda.

buki

07.03.2021. 11:59

Bosanci i hercegovci su možda postojali u bivšoj SFRJ, koju ste razbili uz mnogo žrtava i razaranja. Sada u BiH žive Srbi, Muslimani i Hrvati, a vama i dalje smetaju samo Srbi koji neće u Nato - zločinačku organizaciju. Neće Srbi da ubijaju tuđu decu kao što ste vi ubijali našu, pa makar morali ponovo da se branimo od tog Severnoatlanskog monstruma, osnovanog 1949 sa namerom da nastavi tamo gde je Hitler stao.

Zoran 555

08.03.2021. 01:03

Glavni promoter antisrpstva i mrznje prema Republici Srpskoj je propagandista Senad Hadzifejzovic..Apelujem na sve Srbe bez obzira na partijsku pripadnost i politicke razlike da izbegavaju Face televiziju i ucesnistvo u zlodjelovanju ovog mrzitelja i nazovi "novinara"..i manipulatora..

Šator

10.03.2021. 07:15

Сам наивни Трамп, кад је најавио да ће исушити Вашингтонску мочвару, суочио се са медијима те мочваре и њиховом објективношћу је. Овакве сподобе не смију се звати новинарима, никакве разлике нема од службеника Гебелса и Стаљина за које чињенице и истина су били ирелевантни, све су подређивали циљу за који су плаћени. Обични сатанисти које треба раскуживати истином и истрајношћу. Мало мудрости у свему такође не би фалило јер сатанистичка машинерија је ненормално ојачала, а на шта је упозоравао и сам предсједник Ајзенхауер на свом одласку из Бијеле куће.

poznato

13.03.2021. 06:04

...ko je bio u ratu od civila, bilo sa koje strane zanali su po vjestima, ako se ova pojavi bjezi odatle...pocinje neko bobardovanje...znaci zagrijavanje ponovo, nazalost