POSTAJE POČASNI GRAĐANIN BANJALUKE? Vučić predložen za najviše gradsko priznanje

Srna

05. 03. 2021. u 10:42

ПОСТАЈЕ ПОЧАСНИ ГРАЂАНИН БАЊАЛУКЕ? Вучић предложен за највише градско признање

Foto: Printskrin

PREDSEDNIK Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić iznio je danas predlog SNSD-a da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom 22. aprila – Dana grada Banjaluka dodijeli najviše gradsko priznanje "Ključ grada" sa Poveljom "Počasni građanin".

Đajić je rekao novinarima u Banjaluci da je ovakvu odluku kojom se Vučić predlaže za najviše gradsko priznanje doneo Gradski odbora SNSD-a sa građanima i rukovodstvom stranke.

- Veliki je Vučićev doprinos za razvoj grada Banjaluke i Republike Srpske i to su građani ovog grada, ali i SNSD-a prepoznali i čast nam je i želja da dobije tu prestižnu nagradu i da postane počasni građanin Banjaluke - naveo je Đajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (51)

Kole

05.03.2021. 11:37

Ovo samo govori koliko je naša zemlja cenjena i poštovana. Vučić je uvek bio odgovoran predsednik i čovek. Svi ga poštuju i cene to je dokaz da vodimo dobru politiku.

Jelena

05.03.2021. 11:44

Вучићево непрестано залагање, рад и помоћ нашем братском народу из Бања Луке, заслужује овакву част, да добије кључ града и повељу почасног грађанина Бања Луке.

Rajko

05.03.2021. 12:06

Predsednik Srbije se trudi da Srbija svim Srbima u okruženju na neki način pomogne. Lepo je što su to u Banjaluci prepoznali i predložili da postane počasni građanin.

Ana

05.03.2021. 18:35

Aleksandar Vučić je značajno doprineo razvoju Republike Srpske kao niko nikada pomogao,zastitio,ujedinio i pruzio podrsku narodu.Zasluzeno !