TRUD SE ISPLATI: Darku Pašaliću (26) iz Doboja protekla godina bila uspešna, Kao najbolji radnik u Rudniku i TE u 2020. dobio 5.000 KM

Lj. ĐURIĆ

10. 02. 2021. u 07:13

ZA Darka Pašalića (26) iz Doboja na najbolji način završila se prošla godina, kao najbolji radnik u Rudniku i termoelektrani Stanari dobio je vrednu novčanu nagradu od 5.000 KM.

ТРУД СЕ ИСПЛАТИ: Дарку Пашалићу (26) из Добоја протекла година била успешна, Као најбољи радник у Руднику и ТЕ у 2020. добио 5.000 КМ

Darko Pašalić / Foto Lj. Đ.

U prošloj godini se i oženio, a svadbeno veselje organizovano je u Vozući kod Zavidovića, odakle su njegovi roditelji sa njim u naručju, jer je tada imao svega godinu dana, izbegli nakon pada te poluenklave u ruke Armije BiH i nastanili se u Doboju.

- Nisam zapamtio to teško vreme za moju rodbinu i Srbe sa tog područja, ali redovno odlazim u rodni kraj i dosta vremena provodim kada god mi posao dozvoli i druge obaveze - kaže, za "Novosti", ovaj mladi radnik.

U njegovom preduzeću za njega imaju samo reči hvale, rekli su nam da kod njih radi od 2014. godine, kada nije imao ni punih 20 godina.

Njegovi drugari i prijatelji kažu da ih ne čudi posvećenost poslu koju Darko, iako još uvek mlad, pokazuje.

- Njegov otac Desimir takođe je vrlo cenjen i poslovođa je u preduzeću "Elektrodoboju" i Darko je bez sumnje nasledio od njega zanat i vrednoću - kaže Zoran Panić iz Doboja, takođe, poreklom iz Vozuće.

STIGAO DO POSLOVOĐE

U NjEGOVOM preduzeću za njega ističu da se radi o izvanrednom i vrednom radniku, već je napredovao do poslovođe elektro-održavanja u radnoj jedinici Doprema uglja, kažu nam iz EFT.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)