NESVAKIDAŠNJI ZLOČIN U PRNJAVORU: Krađa koja će se dugo prepričavati, Samanta (20) priznala krivicu

N. ĐURIĆ

27. 01. 2021. u 17:55

POLICIJA je uhapsila 20-godišnju Prnjavorčanku Samantu I. zbog krivičnog dela-krađe, odnosno pod sumnjom da je od sugrađanina Miroslava Đ. (58) ukrala „pasat“ i prodala ga drugoj osobi.

НЕСВАКИДАШЊИ ЗЛОЧИН У ПРЊАВОРУ: Крађа која ће се дуго препричавати, Саманта (20) признала кривицу

Foto: N. Đurić

- Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, u utorak 26. januara, izvršili su kriminalističku obradu nad licem inicijala S.I. iz Prnjavora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo „krađa“. Istog dana, u Policijskoj stanici Prnjavor, zaprimljena je prijava da je lice inicijala S.I., 21. januara, iz porodične kuće oštećenog otuđilo kontakt ključ vozila „pasat“ a potom iskoristilo odsustvo oštećenog lica te odvezlo vozilo. Izvršenom kriminalističkom obradom lica S.I. utvrđeno je da je vozilo prodato licu R.S, od kojeg je oduzeto i biće vraćeno vlasniku-saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

VRAĆENO VOZILO

VOZILO je uz, takođe, ukradeni ključ za startovanje motora i dokumentaciju, pronađeno i vraćeno vlasniku. O svemu je obavešten i Okružni javni tužilac Banjaluka koji je događaj okvalifikovao kao-krivično delo krađa.

Mnogi mediji su objavili, i Prnjavorom je prostrujala vesta da je: „Prnjavorčanin S. I. uhapšen zbog sumnje da je ukrao automobil „pasat“ koji je potom prodao sugrađaninu R.S.“.

„Novosti“, međutim, saznaju da je krađa, zapravo, delo ženskih ruku i da je „pasat“ prodat u susednu Derventu.

- Miroslav Đ. je policiji prijavio da je Samanta, 21. januara, zloupotrebila posetu njegovoj porodičnoj kući iz koje je ukrala ključeve „pasata“, i potom, u njegovom odsustvu, samo vozilo. Pritom je naveo da mu je pričinjena šteta od oko 2.500 KM-saznajemo od dobro obaveštenog izvora upućenog u ovaj slučaj.

Miroslav se obratio policiji pošto se uverio da su uzaludna Samantina telefonska obećanja da će mu vratiti vozilo.

- Samanta je sve priznala policiji i navela da je, istog dana, vozilo prodala Radenku S. (43) iz Dervente-saznaju „Novosti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024