MAJKA JE VIKALA - "NEK UBIJU MENE, SAMO TEBE DA POŠTEDE": Novi detalji stravičnog ubistva Gojka Veselića u Laktašima

O. MATAVULj

27. 01. 2021. u 12:22

BOGDAN Vajukić, osumnjičeni za ubistvo Gojka Veselića u nedelju je pokušao da provali u kuću Danice Stanić, s kojom je bila i njena kćerka Gordana Božić.

МАЈКА ЈЕ ВИКАЛА - НЕК УБИЈУ МЕНЕ, САМО ТЕБЕ ДА ПОШТЕДЕ: Нови детаљи стравичног убиства Гојка Веселића у Лакташима

Foto: O. Matavulj

Gordana priča da je Vajukić oko 18.30 lupao oko kuće i pokušao da otvori vrata. Nakon što je zagalamila provalnik je otišao.

- Čula sam auto kako odlazi, ugašenih svetala, da bi posle par trenutaka iz komšijake kuće dopirala galama - priča Gordana.

Kada se to smirilo ponovo je kod svoje kuće čula auto, čiji su farovi bili ugašeni.

- Iznenada neko je banuo na vrata. Počeo je da lupa i razbija. Majka i ja smo se prestravile. Onda je rukom razbio staklo na vratima, provukao ruku i iznutra pokušavao da otključa. Gledala sam smrti u oči! - kroz suze priča Gordana.

Ona kaže da je krenula da zove muža telefonom, koji joj je iz straha ispadao iz ruku.

- Vikala sam milicija, milicija. Majka je dobacivala: "Nek ubiju mene, samo da tebe poštede". Bile smo i šoku i govorila sam samo da mi je još jednom videti sina. Valjda je čuo da nekog zovemo i onda je sam otišao - kaže Gordana.

Pojašnjava sa su njen muž i sin brzo stigli, a za njima i Vajukićevo društvo s kojim je celi dan pio.

- Oni su došli i izvinjavali se. Rekli su nam da je on pkušao da provali i da će oni to i posvedočiti. Zvali smo policiju, koja je došla ali smo se dugo ubeđivali da odu da ga uhapse - kaže Gordana.

Veruje se da je Vajukić između dva napada na Gordanini kuću ubio Veselića, čije je telo pronađeno u bunaru kraj njegove kuće. To je i sam priznao nakon što je u utorak ponovo uhapšen, kada je telo otkriveno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!