DODIK PORUČIO DRITANU: Ne znaš elementarne stvari, prelistaj malo papire!

Novosti online

17. 01. 2021. u 15:26

SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kazao je da sa Crnom Gorom treba da se razvijaju dobri odnosi.

ДОДИК ПОРУЧИО ДРИТАНУ: Не знаш елементарне ствари, прелистај мало папире!

Foto: EPA

On je, komentarišući čestitku premera Zdravka Krivokapića za Dan Republike Srpske, 9. januar, kazao da se sa predsednikom crnogorske Vlade video dva puta i da nema razloga da se ne sretnu opet.

Dodik je naveo da je u Crnoj Gori legitimno izabrana vlast kojoj Srpska želi sve najbolje, ali da je rezervisana prema pojedincima poput Dritana Abazovića, “koji pokušava da se nametne, a ne poznaje elementarne stvari”, pa BiH tretira kao republiku.

– Može da ima stavove kakve hoće o Republici Srpskoj, ali ako drži pridike, onda bi trebalo prelistati papire i videti da ne postoji republika BiH – naglasio je Dodik.

(Politika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu