ŽIVELA SRPSKA! ŽIVELA SRBIJA! Predsednik Vučić čestitao Dan RS, trebaju nam vera, jedinstvo i snaga

Novosti online

09. 01. 2021. u 11:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Dan Republike Srpske predsednici Željki Cvijanović.

ЖИВЕЛА СРПСКА! ЖИВЕЛА СРБИЈА! Председник Вучић честитао Дан РС, требају нам вера, јединство и снага

Foto: Instagram

Predsednik je reči podrške objavio na svom instagram nalogu, i počeo ga je usklikom: "Živela Srpska! Živela Srbija!"

- U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, od srca čestitam predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak - napisao je Vučić.

- Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti - piše Vučić.

On ističe da su nam više nego ikada pre potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti.

- Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu. Zato će Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih. Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)