HITNA ODLUKA, VELIKI IZAZOV ZA STANIVUKOVIĆA: Draško otvoreno o ogromnim problemima (FOTO)

Novosti online

27. 12. 2020. u 16:07

DIREKTOR Akvane, više neće biti direktor, kao i svi drugi direktori koji imaju loše rezultate poslovanja i koji su naš Grad doveli u ogromne probleme - napisao je na Fejsbuku novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

ХИТНА ОДЛУКА, ВЕЛИКИ ИЗАЗОВ ЗА СТАНИВУКОВИЋА: Драшко отворено о огромним проблемима (ФОТО)

Foto: Printscreen

- Hitna revizija ovog preduzeća koje je pred kolapsom, dužnog više od 10 miliona KM, kreće već sutra u ranim jutarnjim časovima - napisao je Stanivuković.

Podsećamo, Stanivuković je juče saopštio da je doneo odluku da svi zvanični digitalni kanali komunikacije grada na društvenim mrežama moraju da budu napisani ćirilicom.

On je dodao da će biti doneto još strategija i odluka koje će ići u tom pravcu.

„Akvana” ima dugove od oko 10 miliona konvertibilnih maraka, od čega je pet miliona prema dobavljačima.

Stanivuković je dodao da je razgovarao sa radnicima tog javnog preduzeća koji nisu primili plate za oktobar, novembar i decembar ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)

sims

27.12.2020. 17:49

Bajden i Merkel mogu samo da nam pljunu pod prozor i to po mraku da ih nevidimo. Oni su još u 99-toj,frustrirani i zaspati. Neka pokušaju? Brzo će mo ih vratiti u stvarnost. Srbija je naša zemlja,narod će odlučivati o njoj,a ne ove dve frustrirane osobe jednom nogom u grobu. U njihovim državama je mnogo gore nego u Srbiji. Nema više kolonija,dosta ste zla naneli srbskom narodu.