DODIK OTKRIO ČIJU VAKCINU ĆE PRIMITI: Ne verujem u komercijalne priče

Novosti online

13. 12. 2020. u 19:04

PREDSEDAVAJUĆI Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će, kada je reč o vakcinaciji protiv virusa korona, primiti rusku vakcinu, jer iza njene izrade stoji država.

ДОДИК ОТКРИО ЧИЈУ ВАКЦИНУ ЋЕ ПРИМИТИ: Не верујем у комерцијалне приче

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Dodik je rekao da će sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovim, koji sutra stiže u posetu BiH, razgovarati o ruskoj vakcini za Republiku Srpsku.

- Republika Srpska je stala u red i mislim da je u vrhu tog reda da dobije vakcinu. Biće i nekih drugih vakcina. Što se mene tiče, ja ću primiti rusku. Verujem u to, ne verujem u komercijalne priče koje dolaze sa Zapada. Ovde vakcinu pravi država - rekao je Dodik za RTRS.

On je ukazao da ima svakakvih spekulacija, da će vakcine koje dolaze sa Zapada uticati na sterilitet i na mnogo toga drugog.

- Naravno ne možete da znate, jer niste ni kreirali tako nešto. Ali, moj pristup će biti ovakav - rekao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)