OTELI NOVAC, ZAPALILI AUTO: Potraga za razbojnicima koji su u ponedeljak opljačkali "Mladost trejd" u Prijedoru

O. M.

13. 10. 2020. u 18:08

PRIJEDORSKA policija traga za trojicom razbojnika koji su, pod pretnjom pištoljem, u ponedeljak uveče opljačkali radnika obezbeđenja firme "Mladost trejd" od koga su ukrali veću količinu novca.

ОТЕЛИ НОВАЦ, ЗАПАЛИЛИ АУТО: Потрага за разбојницима који су у понедељак опљачкали Младост трејд у Приједору

Zapaljen automobil / Foto Vatrogasna brigada Banjaluka

Razbojništvo se dogodilo oko 20.15 u poslovnim prostorijama "Mladost trejda", koje se nalaze u krugu industrijske zone "Celpak" u Prijedoru.

- Uviđajem je utvrđeno da su tri nepoznata maskirana lica uz pretnju pištoljem radniku obezbeđenja iz prostorija firme ukrala određenu količinu novca, nakon čega su pobegla u nepoznatom pravcu - rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Ona kaže da je o svemu obavešteno prijedorsko tužilaštvo, uz čiju saglasnost je pokrenuta istraga.

- Preduzimaju se sve potrebne mere i radnje u cilju pronalaska izvršilaca i rasvetljavanju krivičnog dela - rekla je Alendarevićeva.

U policiji sumnjaju da je pljačka bila "tipovana", i da su razbojnici imali informaciju da se u firmi, koja se bavi trgovinom pića, hrane i cigareta nalazila veća količina novca. Zanimljivo je da je sat i po vremena nakon pljačke u zaseoku Šušnjari u Piskavici kod Banjaluke pronađen automobil u plamenu. Veruje se da bi se moglo raditi o vozilu koje su koristili razbojnici u Prijedoru, ali u policiji to nisu mogli da potvrde, ni demantuju.

AUTOMOBIL POTPUNO UNIŠTEN

POŽAR su lokalizovali banjalučki vatrogasci, ali je vozilo u potpunosti izgorelo i od njega su ostali samo metalni delovi karoserije. Tek treba da se utvrdi o kojem je vozilu reč, i da li je eventualno bilo ukradeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)