TEŽAK UDES KOD MRKONJIĆ GRADA: Sudar auta i kamiona, vozila sletela sa puta, ima stradalih

O. M.

18. 08. 2020. u 10:31

U MESTU Podbrdo na magistralnom putu Mrkonjić Grad - Ribnik jutros je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj, prema nezvaničnim informacijama, ima stradalih.

ТЕЖАК УДЕС КОД МРКОЊИЋ ГРАДА: Судар аута и камиона, возила слетела са пута, има страдалих

Nesreća kod Mrkonjić Grada / Foto O. Matavulj

Kako saznajemo na licu mesta, došlo je do sudara automobila i kamiona, koji su potom sleteli s puta. Automobil je u udaru potpuno smrskan, a u njemu je bilo više osoba.


U PU Mrkonjić Grad potvrđeno je da je došlo do nezgode, a više detalja biće poznato nakon uviđaja.

Saobraćaj, na ovoj deonici puta, je u potpunosti obustavljen pa se za prolaz koristi alternativni pravac preko makamskog puta,što je stvorilo velike kolone vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!