FOČA NIKAD LEVLJA: Na predstojećim lokalnim izborima - Rastavljeni i razvedeni, se ujedinjuju

R.Milović

02. 08. 2020. u 07:43

OPŠTINSKI odbor SNSD, obelodanio je listu kandidata za lokalne Izbore, koji će se održati u novembru ove godine i kandidata za načelnika Foče.

ФОЧА НИКАД ЛЕВЉА: На предстојећим локалним изборима - Растављени и разведени, се уједињују

Foto: R.M.

Biće to Milan Vukadinović, direktor Elektrodistribucije u Foči i aktuelni predsednik Kluba odbornika u sadašnjem sastavu SNSD.

U saopštenju za medije se kaže da će Vukadinovića podržati DNS, DEMOS, dve, odnosno tri socijalističke partije proistekle iz  SP (SPS i NSP, koja se kasnije "utopila u NDP") i Ujedinjena Srpska, i naravno SNSD.

Podsećanja radi i DNS se u Foči pocepao na DNS i DEMOS, pa su Foči sve češće čuje pitanje - što se rastavljaše i razvodiše, pa „spojiše“. Nikada ovako „levlja“ Foča nije dočekivala lokalne Izbore.

Ovoga puta se ne pominje Stranka demokratske akcije, aktuelnog predsednika SO Foča, Izeta Spahića, koji je u minulim godinama bio uz SNSD.

Zbog ovog „braka“ na levici, težak posao čeka  koaliciju SDS–PDP.

- Mi ćemo u četvrtak izaći sa listom odbornika i kandidatom za načelnika Foče. Vreme je za promene i mi im se nadamo - kaže za „Novosti“ Nikola Perišić član najužeg rukovodstva SDS i aktuelni predsednik Kluba odbornika u lokalnom parlamentu.

Sve ukazuje da će kućnih poseta i beseda, ubeđivanja, agitovanja, biti vše nego i jedne ranije godine.

- Plan je da od 25 odbornika, SNSD dobije batr 10, a ostali koalicioni parneri, bar upola toliko, ako ne i svih 10 - kaže za „Novosti“ Radisav Mašić (SNSD) koji je funkciju načelnika Foče obavljao od 2012. godine.

                                    

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna