VIKEND FOČANSKA "DRINSKA AVANTURA": Otkazan nedeljni rafting

R.Milović

24. 07. 2020. u 10:24

OVOGODIŠNjA Četvrta "Drinska avantura", u Foči,koja u sadržaju programa, okuplja trkače, bicikliste, raftere i ribolovce, Odlukom Kriznog štaba opštine Foča, izostaviće, planirani rafting rekom Drinom.

ВИКЕНД ФОЧАНСКА ДРИНСКА АВАНТУРА: Отказан недељни рафтинг

Foto: R.Milović

-Uvažili smo razloge Kriznog štaba, pa ćemo, umesto tri dana, manifestaciju skratiti na oetak i subotu Krenućemo noćnom trkom, dugom 1.600 metara, osvetljenom stazom od Gradskog trga do Planinskog doma.

Danas u subotu, na programu je biciklistička trka u dužini od 30 kilometara, kružno od Foče do Peščanih piramida i Miljevine. Pored takmičara iz Foče i Kalinovika, za sada su nam se prijavili takmičari iz Trebinja, a prošlogodišnje prvo mesto u biciklizmu brani Spaić Petar iz Trebinja.

U subotnje predvečerje na ušću Ćehotine u Drinu, kod "Akva parka", tradicionalno ćemo imati i školu za mlade ribolovce. Oni će učestvovati i u puštanju u Drinu 10.000 komada mlađi potočne pastrmke- kaže za "Novosti" Mladen Mandić predsednik Omladinskog pokreta iz Foče, u čijoj organizaciji se i održava "Drinska avantura", koja ima za cilj promociju turističke ponude Foče.

Nagrade za pobednike u trkama i ribolovi je obezbedila Opština Foča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu