MLADIĆ POGINUO PRED KUĆOM:Prve informacije ukazuju da se radilo o neprilagođenoj brzini

O.M.

14. 07. 2020. u 06:21 >> 02:05

МЛАДИЋ ПОГИНУО ПРЕД КУЋОМ:Прве информације указују да се радило о неприлагођеној брзини

Foto D.Pozderović

Danijel Petreš (20) izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Laktaša

DANIJEL Petreš (20) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć dogodila u Jaružanima kod Laktaša, kada je automobil "fijat punto" sleteo s puta.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić se u trenutku nesreće vraćao kući i nastradao je nedaleko od porodičnog doma. Meštani pričaju da sve ukazuje na to je mladić iz nepoznatih razloga promašio skretanje za svoju kuću. Sleteo je s puta i automobil se tom prilikom više puta isprevrtao, dok je nesrećni Petreš ispao iz vozila.

U PU Banjaluka navode da se nesreća dogodila oko 22.15 na lokalnom putu u Jaružanima.

- Policijski službenici izvršili su uviđaj na mestu nezgode u kojoj je učestvovao D. P. automobilom "fijat punto". Vozač je prilikom sletanja s kolovoza zadobio teške povrede usled kojih je podlegao oko 23 časa - navode u policiji.

Tačne okolnosti i uzrok nesreće se istražuju, a prve informacije s terena ukazuju da se radilo o neprilagođenoj brzini.

- O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, koje je naložilo da se izvrši obdukcija tela u Zavodu za sudsku medicinu RS, kao i sve potrebne mere - navode u policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Moja savest

14.07.2020. 09:14

Nije sve šta se desi sa autom prometna nesreća. Ovo je samo nesreća i to njegova zadnja. Kad izazivaš , moraš jednom i dobiti !