ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Republika Srpska je uz narod i institucije Srbije u ovim teškim trenucima

Novosti onlajn

05. 05. 2023. u 12:50

SRPSKI član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović upisala se danas u Knjigu žalosti u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci povodom ubistva osam učenika i radnika obezbeđenja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ: Република Српска је уз народ и институције Србије у овим тешким тренуцима

SRNA

- Duboko pogođena ovom nezapamćenom tragedijom i prerano izgubljenim mladim životima, saosećam sa bolom njihovih porodica i stojim uz građane i institucije Srbije u ovim teškim trenucima - napisala je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da iskreno žali za stradalim učenicima i zaposlenim u ovoj školi. Poručila je da je Republika Srpska uz narod i institucije Srbije u ovim teškim trenucima.

- Ovo je velika tuga za one koji su izgubili članove svojih porodica, posebno kada se zna kako je do toga došlo. Ovo zahteva širu aktivnost celokupnog društva, a tu mislim na porodice, škole i institucije - rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon što se upisala u Knjigu žalosti.

Ona je ukazala da treba tražiti odgovor za određene probleme i naći način kako ih prevazići.

- Srbiji želim da ovo brzo prevaziđe - rekla je Cvijanovićeva i ponovo izrazila saučešće porodicama koje su izgubile svoje najmilije.

Knjiga žalosti u konzulatima Srbije u Banjaluci i Trebinju biće otvorena sutra do 16 sati i u nedelju od 10 do 14 sati.

(Tanjug.rs)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!