ODLAZAK BAKE JOKE: Sahranjena majka koja je u Odbrambeno-otadžbinskom ratu izgubila tri sina

Novosti online

12. 11. 2022. u 19:11

U OPŠTINI Lopare na mesnom groblju Mirosavci danas je sahranjena Joka Milovanović, majka tri poginula borca Vojske Republike Srpske, Miodraga, Tripuna i Đoje.

ОДЛАЗАК БАКЕ ЈОКЕ: Сахрањена мајка која је у Одбрамбено-отаџбинском рату изгубила три сина

Foto: Printskrin RTS

Baka Joka Milovanović preminula je juče u 90. godini.

- Opraštamo se od naše bake Joke, jedne od pet majki u Republici Srpskoj koje su u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu izgubile tri sina, heroine - poručili su članovi Boračke organizacije Lopare.

Predsednik Opštinske boračke organizacije Risto Radić rekao je da je uprkos svim životnih nedaćama, baka Joka okupljala preostali deo porodice i ostala njen stub sve do svoje smrti.

Sahrani su prisustvovali rodbina i prijatelji, Boško Tomić, izaslanik srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika, načelnik opštine Lopare Rado Savić, predsednik Boračke organizacije Republike Srpske Radan Ostojić i predstavnici Boračke organizacije Lopare.

Saučešće porodici uputili su najviši zvaničnici, predsednica Republike Željka Cvijanović, srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik Vlade Srpske Radovan Višković, uz izraze dubokog saosećanja porodici u boli i poruku da je odlazak bake Joke gubitak za sve koji su je poznavali, kao i sve iskrene i dobronamerne ljude.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a