OTVORENA LETNJA SEZONA: U Trebinju počela turistička manifestacija "Grad koji volite"

D. CURAĆ

24. 05. 2022. u 06:08

U TREBINjU je i zvanično otvorena turistička sezona, u okviru koje je predstavljena nova letnja promotivna kampanja Turističke organizacije Trebinje "Grad koji volite", a šlag na torti bio je koncert popularnog "Dejan Petrović Big benda", koji je ispunio baštu hotela "Platani".

ОТВОРЕНА ЛЕТЊА СЕЗОНА: У Требињу почела туристичка манифестација Град који волите

D. CURAĆ

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da Trebinje spremno dočekuje ovu turističku sezonu i da će ona biti bogata sadržajima od kojih će se neki prvu put održati u ovom gradu.

- Pokazatelji za prva četiri meseca ove godine na govore da će 2022. biti bolja nego prethodna. Turizam je jedna od tri grane na kojima zasnivamo naš razvoj i koja je deo strategije razvoja grada Trebinja do 2027. godine - istakao je Ćurić.

U okviru otvaranja nove sezone promovisana je ponuda gostujućih turističkih organizacija, u okviru brendiranih promotivnih štandova uz video-prezentacije destinacija, raznovrstan kulturno-umetnički program, zabavni sadržaj i dečji karneval.

U TO grada Trebinja imaju velika očekivanja od ove sezone.

- Sama kampanja "Grad koji volite" će obuhvatiti različite vidove promocije letnje turističke ponude, od direktne komunikacije sa turistima do onlajn kampanja, putopisnih reportaža... Imamo razloga da budemo optimisti pogotovo što možemo očekivati povratak gostiju i celog sveta s obzirom na to da nema ograničenja za putovanja - rekao je Žarko Vico iz TO Trebinje.

Miodrag Lončarević, direktor TO RS, kaže da je Trebinje među vodećim gradovima kada je u pitanju turizam.

VALjEVCI

MEĐU mnogobrojnim gostima na otvaranju sezone bila je i Turistička organizacija Valjeva, koja je predstavila svoju bogatu ponudu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)