USPLAHIRENA BISERA SA PREKOOKEANSKE UDALJENOSTI: Sanja Vulić - "Turkovićevoj se u histeriji svašta priviđa"

Srna

20. 04. 2022. u 21:56

POSLANIK SNSD-a u Predstavičkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da je "usplahirena" Bisera Turković sa prekookeanske udaljenosti, nakon što je videla masu dobronamernih ljudi na Trgu Krajine u Banjaluci, zavapila da niko ne sme da spominje njenog nemačkog turistu Kristijana Šmita.

УСПЛАХИРЕНА БИСЕРА СА ПРЕКООКЕАНСКЕ УДАЉЕНОСТИ: Сања Вулић  - Турковићевој се у хистерији свашта привиђа

Printskrin

Komentarišući mišljenje Turkovićeve o skupu u Banjaluci koje je iznela na Fejsbuku tvrdeći da su upućene, kako kaže, šokantne pretnje Kristijanu Šmitu te mu iz daleke Amerike uputila podršku, Vulićeva je istakla da Milorad Dodik i Željka Cvijanović nisu organizatori skupa, samim tim ništa niti odobravaju, niti kritikuju, dodavši da je narod Republike Srpske dobrodušan i spreman da prašta, te da sigurno niko od učesnika skupa nije pozivao na smrt i linč bilo koga.

FOTO SMišljenović

- Tu masu naroda koja se okupila na skupu 'Sloboda' u Banjaluci Turkovićeva može da vidi samo na televiziji, pa joj se u tom besu i histeriji počelo svašta priviđati. Tako je jedino ona, iskusna radikalna Bisera, videla nekakve matrice i ukrajinske scenarije - istakla je Vulićeva.

Ona je poručila Turkovićevoj da nastavi da uživa u bijelom svijetu, jer samo to i zna da radi, ali za promjenu da prestane da u svemu vidi problem i radikalizaciju, jer je ona radikalizacija ovakvim spinovima.

- Takođe, ne treba ona da brine ni o turistima i građanima u BiH koji mogu da se osećaju slobodno i dobrodošlo, bar u Republici Srpskoj, pa tako i nemački turista Kristijan Šmit može i treba biti spokojan. Neka on šeta širom FBiH koliko mu volja, a ako želi turistički da upozna Republiku Srpsku, teška srca, pristajem lično da mu buem vodič uz garanciju da mu se ništa neće desiti - rekla je Vulićeva.

Ona je podsetila da su Srbi uvek bili i biće miroljubiv narod i kada to Kristijan Šmit spozna, uveriće se u srbomrzačke fantazije Bisere Turković. 

BONUS VIDEO:

"PEVAJ SRBIJO" SE ORI BANjALUKOM: Veliki skup građana na Trgu Krajine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna