ŽELJKO KOMŠIĆ KAO ZLI PATULJAK: Dodik otkriva ko je tačka destabilizacije u trouglu BiH-Srbija-Hrvatska

Novosti online

16. 03. 2022. u 08:39

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je obraćanje Željka Komšića evroparlamentarcima u kojem je pokušao da poistoveti situaciju u BiH i Ukrajini ličilo na osvetu zlog patuljka koga više niko ne uzima ozbiljno, pa mora da pribegava senzacionalizmu da bi neko obratio pažnju na njega.

ЖЕЉКО КОМШИЋ КАО ЗЛИ ПАТУЉАК: Додик открива ко је тачка дестабилизације у троуглу БиХ-Србија-Хрватска

Foto S. Mišljenović

Na pitanje da prokomentariše jučerašnje Komšićevo obraćanje Odboru Evropskog parlamenta za spoljna pitanja u Briselu, Dodik je naglasio da je Komšić, bez ozbiljnog pristupa problemima i ozbiljne argumentacije, pokušao da trenutno antirusko raspoloženje evropskih država usmeri na Dragana Čovića i Milorada Dodika, misleći da je to dovoljno da se sakrije suština problema u BiH.

- Nije propustio priliku da napadne susedne države, Srbiju i Hrvatsku, optužujući ih za destabilizaciju BiH, čime je pokazao da je upravo on tačka destabilizacije u trouglu BiH-Srbija-Hrvatska. Da te podvale ne prolaze pokazali su evroparlamentarci koji su se najviše bavili upravo činjenicom da muslimani biraju Hrvatima člana Predsedništva i da to mora da se menja - istakao je Dodik.

Srpski član Predsedništva BiH rekao je da jedino što je bilo vredno pažnje u Komšićevom izlaganju jeste priznanje da on ne predstavlja Hrvate u BiH.

- To smo znali svi, ali sad smo čuli i od njega - konstatovao je Dodik.

(SRNA)

Najnovije vesti iz Republike Srpske čitajte na vecernjenovosti.ba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024