ZAŠTO BAKIR IZETBEGOVIĆ BEŽI OD DIJALOGA? Dodik otkrio o čemu se radi! (VIDEO)

Novosti online

28. 01. 2022. u 18:48

PREDSEDNIK SNSD Milorad Dodik je nakon sastanka rukovodstva i članova Izvršnog komiteta SNSD-a sa predsednicima gradskih odbora ove strane rekao da i dalje ostaju isti uslovi za povratak predstavnika Srpske u zajedničke institucije, a to je, između ostalog, povlačenje iz pravnog prometa određenih odredaba i akata koje je nametnuo nekadašnji visoki predstavnik Valentin Incko.

ЗАШТО БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ БЕЖИ ОД ДИЈАЛОГА? Додик открио о чему се ради! (ВИДЕО)

Foto: Petar Milošević

Dodik je u tom smislu rekao da Srpska ne može da prihvati da to bude osnova za raspravu u parlamentu BiH, zbog čega je Republika predložila određene akte radi vraćanja u zajedničke institucije, a to je zakon koji i zatvorski kažnjava sve zloupotrebe ako se neki kolektivitet u BiH nazove genocidnim.

On je rekao da podržava održavanje naredne posebne sjednice Narodne skupštine Srpske, kao i ljude koji će se na njoj obratiti, poštujući činjenicu da je BiH sastavljena od tri konstitutivna naroda.

– Pozdravljamo opredeljenje Dragana Čovića, lidera HDZ-a BiH, da se obrati Skupštini i smatramo da je Bakir Izetbegović, lider SDA, iz svojih kalkulantskih razloga odbio jedan takav dijalog – rekao je Dodik.

Opširnije čitajte na vecernjenovosti.ba!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)