DODIK OČITAO BUKVICU AMERIKANCIMA: Ambasada SAD epicentar nestabilnosti u BiH

Novosti online

21. 10. 2021. u 15:58

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je Ambasada SAD u Sarajevu epicentar nestabilnosti u BiH, što se vidi i po odnosu prema Kristijanu Šmitu koji je privatno lice u BiH a ne visoki predstavnik po Aneksu 10.

ДОДИК ОЧИТАО БУКВИЦУ АМЕРИКАНЦИМА: Амбасада САД епицентар нестабилности у БиХ

Foto S. Mišljenović

Milorad Dodik je u izjavi za Srnu ocenio da bi bilo dobro za sve u BiH da američka Ambasada u Sarajevu prestane sa pretnjama i držanjem lekcija o ustavnosti i kršenju Dejtonskog sporazuma.

- Njihove pretnje su, balkanskim vokabularom rečeno, siledžijske. Sve vreme svog delovanja su na fonu muslimanskog projekta BiH, lažno se predstavljajući da navodno prave "funkcionalnu državu", a u suštini rade za muslimane i pravljenje njihove muslimanske države - naglasio je Dodik.

Prema njegovim rečima, te njihove priče samo su dokaz više da su oni u stvari Ustavni sud BiH, zajedno sa onima koji su uz stalnu pretnju silom i sankcijama masovno, uporno i cinično kršili Dejtonski sporazum.

(SRNA)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - PO PRVI PUT: Ruski mirovnjaci uvežbavaju taktiku "driftovanja" minobacača u Nagorno-Karabahu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!