MAT SARAJEVU I INCKU! Dodik poručio: MUP Srpske će sprečiti hapšenje svojih građana

Novosti online

28. 07. 2021. u 16:50

ZALOŽIĆU se da svaki građanin Srpske bude zaštićen, poruka je Milorada Dodika, srpskog člana Predsedništva BiH.

МАТ САРАЈЕВУ И ИНЦКУ! Додик поручио: МУП Српске ће спречити хапшење својих грађана

Foto: Printskrin/ilustracija

- Pozivam sve ljude u Republici Srpskoj, prilikom svakog saznanja o eventualnom delovanju SIPA ili obaveštajne službe, da obaveste nadležnu policiju - rekao je Dodik.

Naveo je da će u funkciji biti poseban broj u Republici Srpskoj, putem kojeg će građani Srpske informisati policiju ukoliko im je potrebna zaštita.

- Naša policija je već dobila nalog da naše ljude štiti i brani - šta god to značilo. Ako neko pokuša da hapsi, privodi, policija Republike Srpske će to sprečavati - izričit je Dodik.

(ATV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći