SEMBERIJA PAMTI NAJBOLJE SINOVE: Obeležen Vidovdan u Srednjem Dragaljevcu

V.M.

28. 06. 2021. u 22:42

PARASTOSOM poginulim borcima Vojske Republike Srpske ispred spomenika palim junacima u Srednjem Dragaljevcu, Gradska boračka organizacija Bijeljina obeležila je Vidovdan, krsnu slavu Vojske Republike Srpske.

СЕМБЕРИЈА ПАМТИ НАЈБОЉЕ СИНОВЕ: Обележен Видовдан у Средњем Драгаљевцу

Foto: V.M.

- Od Boja na Kosovu pa do današnjih dana, srpski narod je branio svoju zemlju i opstanak, a u toj borbi je podnosio ogromne žrtve. Hvala Bogu, žrtve naših boraca nisu bile uzaludne i nikada ih nećemo zaboraviti, jer danas smo svoji na svome, imamo našu Srbiju i našu Republiku Srpsku - istakao je predsednik Gradske boračke organizacije Miodrag Stevanović.

Foto: V.M.

 

Mladen Arsenović, šef kbineta gradonačelnika Bijeljine, podsjetio je da je Srednji Dragaljevac dao nesebičan doprinos u stvaranju i odbrani Republike Srpske i da je iz ovog sela živote dalo 14 boraca Vojske Republike Srpske, kao i troje preminulih od posledica rata.

- Naša je obaveza da ukažemo pažnju i zahvalnost njihovim porodicama, jer su njihovi životi ugrađeni u temelje Republike Srpske i slobodu u kojoj danas živimo - dodao je Arsenović.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!