FOTOGRAFIJE HAPŠENJA VOZAČA: Ubio dečaka kod Prijedora, pa pobegao - pokušao da sakrije vozilo (FOTO)

O. M.

15. 06. 2021. u 13:11

PRIJEDORSKA policija uhapsila je vozača N. Đ. (25) koji je sinoć u Kozarcu automobilom usmrtio 15-godišnjeg dečaka, a potom pobegao s mesta nesreće, saznaju "Novosti".

ФОТОГРАФИЈЕ ХАПШЕЊА ВОЗАЧА: Убио дечака код Приједора, па побегао - покушао да сакрије возило (ФОТО)

Foto: Kozarski vijesnik/Novosti

Kako saznajemo radi se o 25 godišnjem mladiću iz Lamovite kod Prijedora. Policija je na području opštine Laktaši pronašla vozilo kojim je dečak najverovatnije udaren.

Pretpostavlja se da je mladić imao nameru da sakrije vozilo, pošto je automobil pronađen na teritoriji druge opštine, i bio je prekriven ceradom, ali to će se utvrditi uviđajem.

Foto: Kozarski vijesnik

Podsećamo, tragedija se dogodila u 00.50 časova na magistralnom putu Prijedor - Banjaluka. Kako nezvanično saznajemo vozač je velikom brzinom naleteo na tri dečaka koji su se kretali kolovozom.

Među njima su bila dvojica braće i vozilo je udarilo u jednog od njih i odbacilo ga pored puta, a zakačilo je i bicikl koji je jedan od dečaka gurao pored sebe i prepolovio ga.

Foto: Novosti

Kao da se ništa nije dogodilo vozač je pobegao s mesta nesreće, ne ukazujući pomoć povređenom dečaku. Prilikom udara na kolovozu su ostali razbijeni delovi vozila na osnovu koji su poslužili policiji da otkrije automobil, ali i vozača.

Na decu je naišao slučajni prolaznik koji je povređenog dečaka prevezao u bolnicu, gde je nažalost preminuo od zadobijenih povreda.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)