PENZIONER IZGOREO U VOZILU! Tragedija na lokalnom putu kod Gradiške, u kojoj je nastradao Nikola Ponjević

O. MATAVULj

04. 06. 2021. u 20:15

NIKOLA Ponjević (71) iz Gradiške izgoreo je u automobilu "dačija logan", koji se prekjuče zapalio u Donjim Podgradcima kod Gradiške.

ПЕНЗИОНЕР ИЗГОРЕО У ВОЗИЛУ! Трагедија на локалном путу код Градишке, у којој је настрадао Никола Поњевић

Foto Fejsbuk

Tragedija se dogodila oko 14.30 na lokalnom putu u zaseoku Pejići. Svedoci su ispričali da se automobil zapalio u pokretu, i da nesrećni čovek nije uspeo da izađe. Plamen se s motora brzo preneo na kabinu automobila koji je u potpunosti izgoreo kao i nesrećni vozač, čije je telo ugljenisano.

Uzrok nesreće se istražuje, a prve informacije s terena ukazuju da se radi o vozilu koji pokreće tečni naftni gas (TNG), što je verovatno doprinelo tragediji.

- Svedoci tragedije ispričali su da su, pre izbijanja požara na vozilu, čuli turiranje odnosno kao da je gas na automobilu bio pritisnut do daske. Tvrde da se čulo brujanje motora, a onda su ispod haube uočili plamen - kaže izvor blizak istrazi.

On kaže da se zbog toga pretpostavlja da je Ponjeviću tokom vožnje pozlilo i ne isključuje se mogućnost da je pre izbijanja požara ima srčani udar ili neki drugi zdravstveni problem.

- To objašnjava i činjenicu da, po izbijanju požara, nije uspeo da izađe iz vozila - kaže izvor iz istrage.

Portparol PU Gradiška Vesna Vučić kaže da je policiji oko 14.30 prijavljeno da u Pejićima gori automobil, u kojem se nalazi nepoznati čovek.

- Policijski službenici su obezbedili lice mesta, a požar je ugasila Profesionalna vatrogasna jedinica Gradiška. Izvršen je uviđaj i utvrđeno je da je izgoreo automobil "dačija logan" u kojem je zatečeno beživotno telo N. P. iz Gradiške - rekla je Vučićeva.

Kako nezvanično saznajemo, stradali Ponjević je svojevremeno bio direktor "Triglav osiguranja", a već godinama je u penziji.

Obdukcija utvrđuje uzrok

O TRAGIČNOM događaju obavešteno je Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, koje je naložilo da se telo preveze na Novo groblje u radi vršenja obdukcije.

- Obdukcija će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - rekla je Vučićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri