ŠTA ĆE SE DESITI KADA ČARLS POSTANE KRALJ? Princ spreman na drastičnu promenu koja će direktno uticati na Harija i Megan

Novosti online

28. 04. 2021. u 10:42

KRALjEVSKA biografkinja Anđela Levin podelila je sa javnošću da princ Čarls planira da "sreže" troškove kako bi uštedeo novac u korist monarhije kada bude stupio na presto.

ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ КАДА ЧАРЛС ПОСТАНЕ КРАЉ? Принц спреман на драстичну промену која ће директно утицати на Харија и Меган

Foto: AP

Kako je ona saopštila princ Čarls će u trenutku kada stupi na britanski presto srezati troškove monarhije tako što će "stariji članovi kraljevske porodice" biti samo on, njegova supruga Kamila, vojvotkinja od Kornvola, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Vilijam i Ketrin i njihova deca.

U suštini, to znači da bi ostali članovi kraljevske porodice morali samostalno da se izdržavaju, a ne, po njegovim rečima, iz džepova poreskih obaveznika.

Ta odluka će direktno uticati na život princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl, vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, koji sa sinom Arčijem žive u vili od 11 miliona dolara u Kaliforniji.

Pretpostavlja se da je pitanje trenutka kada će Čarls i Vilijam da utvrde sve detalje kada je budužnost monarhije u pitanju, nakon smrti princa Filipa.

Biografkinja tvrdi da Čarls već neko vreme želi da smanji troškove monarhije, ali i da ostali članovi porodice opravdaju novac koji dobijaju.

- Sve mi se čini da će to uključivati i odbacivanje Harija i Megan. Taj prošireni deo kraljica je držala na okupu iz sentimentalnih razloga i to zbog svojih godina nije htela menjati, što je razumljivo. On je spreman za promene i mislim da će to i uraditi - rekla je biografkinja Levin.

Podsetimo, princ Hari, koji se sa suprugom i sinom preselio u Kaliforniju nakon što je odstupio sa kraljevskih družnosti, već je našao posao i radiće u u američkoj firmi za treniranje i mentalno zdravlje.

Princ Hari je u saopštenju naveo da je „veoma uzbuđen" zbog nove pozicije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024