MLADIMO PO 100 DOLARA AKO SE VAKCINIŠU: Vlasti jedna američke država pronašle način da motivišu građane

Tanjug

27. 04. 2021. u 18:40

SAVEZNA američka država Zapadna Virdžinija ponudiće mladima koji prime vakcinu protiv korona virusa obveznice u vrednosti od 100 dolara.

МЛАДИМО ПО 100 ДОЛАРА АКО СЕ ВАКЦИНИШУ: Власти једна америчке држава пронашле начин да мотивишу грађане

Foto unicef.org

Vlasti Zapadne Virdžinije nadaju se da će ovakvom isplatom motivisati građane od 16 do 35 godina da prime vakcinu, prenosi Bi-Bi-Si.

Ovakav vid podsticaja vlasti znači da vakcinisani u ovoj starosnoj grupi mogu da podignu 100 dolara uz naknadnu kamatu.

Obveznice u ovom iznosu će biti ponuđene i svima koji imaju između 16 do 35 godina, a koji su se već vakcinisali.

Zapadna Virdžinija je među američkim državama koje su u vrhu po stopi vakcinacije, ali je napredak koji je ostvarila usporio proteklih nedelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi