SITUACIJA SVE LOŠIJA? Moskovske vlasti zabranile skup u znak podrške Navaljnom

Tanjug

20. 04. 2021. u 13:06

MOSKOVSKE vlasti su saopštile da nisu odobrile sutrašnje održavanje skupa u znak podrške zatvorenom kritičaru Kremlja Alekseju Navaljnom, javlja ruska novinska agencija Interfaks.

СИТУАЦИЈА СВЕ ЛОШИЈА? Московске власти забраниле скуп у знак подршке Наваљном

Foto: EPA

Ruske vlasti su saopštile da su planirani protesti nezakoniti i upozorile ljude da ne izlaze na ulice.

Advokat ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog izjavio je juče da se zdravstveno stanje njegovog klijenta, koji štrajkuje glađu od 31. marta, pogoršava i upozorio je da situacija "postaje sve gora".

Prema njegovim rečima, Navaljni je prebačen iz zatvora kod grada Pokrov, u zatvorsku bolnicu u gradu Vladimir, nadomak Moskve.

Navaljni je 31. marta započeo štrajk glađu jer mu nije odobreno lečenje akutnog bola u nozi i u leđima kod lekara po sopstvenom izboru.

Navaljni je osuđen na dve i po godine u zatvoru, u februaru, zbog kršenja uslovne slobode, a uhapšen je na aerodromu kada se vraćao iz Nemačke, gde se oporavljao od trovanja, u Rusiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)