RAKETIRAN IZRAELSKI BROD: Napad kod luke Fužaira u Persijskom zalivu

Tanjug

13. 04. 2021. u 18:07

KOMERCIJALNI brod u vlasništvu izraelske kompanije napadnut je danas u blizini luke Fudžaire u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, saopštila je Junjuz novinska agencija na Tviteru.

РАКЕТИРАН ИЗРАЕЛСКИ БРОД: Напад код луке Фужаира у Персијском заливу

Novosti

Izrael i Ujedinjeni Arapski Emirati nisu potvrdili vesti agencije, koja je ranije objavila vest o napadu na brod u vodama Zaliva, javio je Rojters.

Zvanični nalog Iran internešnl sajta je preneo da je Al Majadin, koji je povezan sa Hezbolahom, javio da je izraelski brod “Hiperion Rej” napadnut u blizini obale Fudžaire i dodao da je izraelski Kanal 12 potvrdio da se incident dogodio, navodeći da je iranski projektil izazvao malu štetu na plovilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)