PRINC HARI SE OGLASIO O POKOJNOM DEDI: Sa pivom u ruci bi nam rekao - "Ma, nastavite dalje"

Novosti online

12. 04. 2021. u 16:36

POVODOM smrti princa Filipa oglasio se i njegov unuk Hari, rekavši da je njegov deda bio "čovek od službe" i "legenda humora".

ПРИНЦ ХАРИ СЕ ОГЛАСИО О ПОКОЈНОМ ДЕДИ: Са пивом у руци би нам рекао - Ма, наставите даље

Foto: Tanjug AP

- Bio je autentičan, oštrouman, i svojim šarmom mogao je da zadrži pažnju bilo koga, posebno zbog toga što nikada nismo znali šta će sledeće da kaže - naveo je princ Hari u saopštenju koje prenosi Bi Bi Si.

Kako je naveo, njegov deda ostaće upamćen kao odlikovani vojnik, princ i vojvoda.

- Ali meni je, kao i mnogima od vas koji ste izgubili voljenog baku ili deku u prošloj godini, bio deda, gospodar roštilja, legenda zafrkancije, drzak do kraja - rekao je Hari i dodao da je Filip bio "kraljičina stena".

- Znam da bi svima nama, sa pivom u ruci, rekao - "Ma, nastavite dalje".

- Deda, hvala ti na usluzi, posvećenosti baki i na tome što si uvek bio svoj - zaključio je princ Hari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024