"ODGOVOR RUSIJE ĆE BITI ŽESTOK!" Ukrajina provocira sukob i pokušava da se sakrije iza leđa Ujka Sema

Novosti online

05. 04. 2021. u 13:57

RUSKI politički i vojni stručnjak Franc Klincevič reagovao je na izjavu Kijeva o garancijama podrške Sjedinjenih Država u mogućem oružanom sukobu između Ukrajine i Rusije.

ОДГОВОР РУСИЈЕ ЋЕ БИТИ ЖЕСТОК! Украјина провоцира сукоб и покушава да се сакрије иза леђа Ујка Сема

Foto: Printksrin/Depositphotos/ilustracija

Ranije je pres služba Ministarstva odbrane Ukrajine izdala saopštenje da je Vašington obećao da će pružiti podršku Kijevu u slučaju zaoštravanja situacije u Donbasu.

- Naravno, niko se neće boriti za Ukrajinu - ni Sjedinjene Države, ni NATO, ali pokušaji organizovanja provokacija na ovaj način traju već dugo i nastaviće se - rekao je Klintsevich u komentaru za FAN. - Sjedinjene Države imaju dugogodišnji plan: po svaku cenu da izazovu pravi vojni sukob između Ukrajine i Ruske Federacije. Sva ova priča o ratu koji se navodno vodi na Donbasu između Ukrajine i Rusije, a koji ukrajinski mediji hrane svoj narod, ne podnosi kritike. Svi već dugo sve dobro razumeju. Stoga je Kijevu sve teže da organizuje provokacije.

Zbog toga je u Ukrajini proizvedena nova histerija u vezi sa navodnom koncentracijom ruskih trupa na rusko-ukrajinskoj granici, primetio je Klincevič. Međutim, pokušaji Kijeva, organizovanjem nove provokacije, da se sakrije iza leđa Ujka Sema, izuzetno su opasni, primetio je političar.

- U slučaju bilo kakve provokacije, Rusija će odmah reagovati i ovaj odgovor će biti veoma snažan - naglasio je Franz Klintsevich.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!