PREMINUO I RANJENI POLICAJAC: Još jedna žrtva napada kod Kapitola

Tanjug

02. 04. 2021. u 21:25

NAPADAČ koji se večeras automobilom zaleteo u barikade u blizini Kapitola u Vašingtonu, preminuo je usled povreda, kada su ga policajci upucali, pošto je prethodno povredio dvojicu pripadnika zakona, ali je jedan od policajaca podlegao povredama, javio je AP.

ПРЕМИНУО И РАЊЕНИ ПОЛИЦАЈАЦ: Још једна жртва напада код Капитола

Foto: EPA

Neimenovani pripadnik zakona je ranije potvrdio da je najmanje jedan policajac povređen nožem.

U prvobitnom izveštaju, jedan od zvaničnika Kongresa i izvor iz policije Kapitola su rekli za Si-En-En da se vozač zaleteo u barikade u blizini Kapitola, a iz automobila je izašao sa nožem.

Policija je reagovala i pucala u vozača, koji je potom uhapšen i u svesnom stanju prevezen u bolnicu, kao i teško povređeni policajac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu