DUGIN: Zapad je mašina za genocid nad drugim narodima i nad samim sobom, Kina sprovodi plan zaštite od perverzne globalističke politike

Novosti online

26. 03. 2021. u 14:21

KINA pokušava da zaštiti svoje građane od perverzne politike Zapada koji "samoubistvo vrši pred celim svetom", kaže za FAN filozof, politikolog i sociolog Aleksandar Dugin.

ДУГИН: Запад је машина за геноцид над другим народима и над самим собом, Кина спроводи план заштите од перверзне глобалистичке политике

Foto: Printskrin/Depositphotos/ilustracija

Kineski mediji su nedavno počeli da šire informacije da je Evropska unija započela „genocid nad sopstvenim stanovništvom“ uz pomoć migracione politike, promocije LGBT zajednice i nametanja neravnopravnosti polova. Istovremeno su popisane države koje „doprinose uništavanju bele rase“ u svetu: to su Nemačka, Finska, Švedska i Luksemburg.

Dugin je sugerisao da se „plan vređanja“ Zapada - Evropske unije i administracije aktuelnog američkog predsednika - već dugo pripremao u informativnom polju Kine.

- Prvo, to je zbog nove strategije Zapada, globalista i administracije Bajdena, koji su praktično proglasili ideološku, ekonomsku konfrontaciju protiv Rusije i Kine. Peking se priprema za ovo i jednostavno prihvata izazov. Ako pogledate novu američku doktrinu, Rusija i Kina su tamo naznačeni kao glavni neprijatelji. Kina ima veliki potencijal za ekonomski i medijski uticaj, a Zapad će dobiti simetrični udarac. U tome nema ništa čudno - rekao je Dugin.

Svet je ušao u tešku, agresivnu fazu sukoba unipolarnog i multipolarnog sveta, siguran je sagovornik FAN-a: Vašington i globalistička evropska elita su protiv Moskve i Pekinga. A u ratu, kao u ratu.

- Vrlo dobro razumemo da su tokom rata neutralne ili pozitivne informacije o neprijatelju zločin - naglasio je Dugin.

Istovremeno, Dugin se saglasio sa argumentima kineskih autora da Zapad pred našim očima uništava sopstveni narod, kršeći ljudska prava i slobode. Stoga, oni koji odluče da ignorišu ove probleme treba ubrojati među izdajnike.

- Kina kaže da to ne može biti tako, i mi moramo to učiniti. Ako naši mediji ne pišu o ovome, to je ravno izdaji matice u savremenoj stvarnosti. Zapad vodi genocid nad svojim narodom, puštajući migrante, zamenjujući ljude veštačkom inteligencijom, promovišući ideologiju LGBT zajednice - sve je to istina - siguran je Aleksandar Dugin.

Politikolog je došao do zaključka da Evropa, izvrćući sopstvenu strategiju razvoja, izvršava samoubistvo.

- Zapad je mašina za genocid nad drugim narodima i nad samim sobom. Pred našim očima Evropa uništava sav ostatak čovečanstva. Zapad kao civilizacija mora da umre! - filozof je zaključio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)