BRILJANTNA IDEJA: U prodavnici odeće prodaju i toalet papir kako bi mogli da nastave sa radom uprkos merama (VIDEO)

Novosti online

24. 03. 2021. u 18:44

MODNA prodavnica Blum-Jant, koja se nalazi u Nemačkoj počela je da prodaje toaletni papir i druge neophodne artikle, kako bi uprkos merama koje je nemačka vlada donela u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa, mogla da nastavi sa radom.

БРИЉАНТНА ИДЕЈА: У продавници одеће продају и тоалет папир како би могли да наставе са радом упркос мерама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Rutli

Vlasnik butika Marsel Jant pričao je o promenama u modnoj kući Blum-Jant nakon što je radnja ponovo otvorena kao „prodavnica toaletnog papira“.

-Kao prodavac, uvek pokušavate da svoje proizvode optimizujete na ekonomski način, pa smo uradili analizu tržišta i otkrili da je glavni proizvod koji se koristi tokom epidemije u Nemačkoj toaletni papir - objasnio je Jant i dodao - Kao prodavnica odeće, morali smo da se zatvorimo i jedini način da nastavimo sa poslovanjem bila je reorganizacija asortimana.

Foto: Printskrin/Rutli

Paketi toaletnog papira, boce za dezinfekciju, kafa, testenina i čokolada poslagane su na police ove preuređene prodavnice sa natpisima koji podstiču kupce da kupuju više.

Neprioritetne prodavnice zatvorile su vrata za kupce nakon što je u pokrajini Baden-Virtemberg, tri dana zaredom, broj novozaraženih koronavirusom bio preko 100 na 100.000 stanovnika.

Podsećanja radi, Nemačka produžava restrikcije na još mesec dana i uvodi još neke stroge mere tokom pet dana vaskršnjih praznika u nastojanju da zaustavi širenje korona virusa. U te mere se između ostalog ubrajaju i stroga ograničenja kontakta, zatvaranje ugostiteljskih objekata, sportskih i institucija kulture, kao i ograničenja putovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu