SRBIN MEĐU STRADALIMA U AMERICI: Objavljena imena žrtava u masakru u Koloradu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2021. u 16:56

DESETRORO ljudi, među kojima jedan policajac, ubijeno je u pucnjavi u supermarketu u Koloradu, a osumnjičeni je uhapšen.

СРБИН МЕЂУ СТРАДАЛИМА У АМЕРИЦИ: Објављена имена жртава у масакру у Колораду (ФОТО/ВИДЕО)

Foto AP

Policija je identifikovala žrtve i saopštila njihova imena: Deni Strong (20), Neven Stanišić (23), Riki Olds (25), Tralona Bartkovijak (49), Suzan Fontejn (59), Teri Leiker (51), policajac Erik Teli (51), Kevin Mahoni )61), Lin Marej (62) i Džodi Voters (65), preneo je Si En En.

Kako prenose američki mediji, Erik Teli se "poneo kao heroj". U policiji Boldera bio je od 2010. godine, a bio je otac sedmoro dece, od kojih najstarije ima 20 godina.

- Voleo je porodicu više od bilo čega - rekao je njegov otac Homer za KUSA-u.

Policajci su iz supermarketa izveli muškarca u lisicama, kome je krv curila niz nogu. Međutim, i dalje se istražuje motiv napada.

Pucnjava se dogodila u prodavnici King Supers u Bolderu, koji se nalazi na oko 40 kilometara severozapadno od Denvera. U Bolderu se nalazi Univerzitet Kolorada.

Podsetimo, ovo je druga masovna pucnjava u SAD u poslednjih nedelju dana, nakon pucnjave u lokalnim salonima za masažu u Atlanti u kojoj je prošlog utorka ubijeno osam ljudi, među kojima šest žena azijskog porekla.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)