KRVOPROLIĆE U ATLANTI: Pucnjava u tri salona za masažu, ubijeno najmanje osam osoba (VIDEO)

Tanjug

17. 03. 2021. u 07:33

NAJMANJE osam osoba je ubijeno, a jedna je ranjenau utorak u tri pucnjave u američkoj držzavi DŽordžija, saopštile su vlasti.

КРВОПРОЛИЋЕ У АТЛАНТИ: Пуцњава у три салона за масажу, убијено најмање осам особа (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

Do dve pucnjave je došlo u dva salona za masažu u gradu Atlanti, a jedna se dogodila u predgrađu tog grada, prenose američki mediji.

Osumnjičeni, 21-godišnji muškarac, odveden je u pritvor, navela je policija.

Napadi su počeli oko 17 časova po lokalnom vremenu, kada je upucano pet osoba u salonu za masažu, udaljenom oko 50 kilometara od Atlante, navodi AP.

Kako dodaje CNN, dve osobe su proglašene mrtvim na licu mesta, a tri su prebačene u bolnicu, gde su dve preminule, rekao je portparol kancelarije šerifa u okrugu Čeroki DŽej Bejker.

Potom su se dogodila još dve pucnjave.

Policija u Atlanti je saopštila da je reagovala na poziv da je u toku pljačka u jednom salonu za masažu, gde je zatekla tri tela.

Dok je bila u tom salonu, policija je primila poziv da je došlo do još jedne pucnjave u centru za masažzu, koji se nalazi u ulici prekoputa, gde su zatekli još jedno telo, naveo je šef policije u Atlanti Rodni Brajant.

On je dodao da su četiri žrtve žene i da je izgleda reč o Azijatkinjama i istakao da je još rano reći o njihovoj povezanosti sa ovim centrima za masažu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dragan

17.03.2021. 08:09

Још један уобичајен дан код "лидера" света, бастиона "демократије" и људских "права"... бла бла, трућ трућ....

Slavko

23.03.2021. 21:22

@Dragan - Žalosno je da kao i uvek stradaju nevini ljudi ! Ali koliko su Ameri žrtava naneli od vajkada po čitavom svetu ! Nažalost toga će kod njih biti sve više ! Demokratija šta je to ? Sloboda kupovine oružja ? Svo zlo koje je kod nas je upravo iz Demokratske drzave SAD .