PROGOVORIO OTAC MEGAN MARKL: Izvinio sam se više od 100 puta! Tu sam za nju, ako me želi...

Novosti online

10. 03. 2021. u 00:47

OTUĐENI otac Megan Markl, Tomas Markl (76) je progovorio za medije nakon velikog intervjua njegove ćerke i princa Harija kod Opre Vinfri pre nekoliko dana.

ПРОГОВОРИО ОТАЦ МЕГАН МАРКЛ: Извинио сам се више од 100 пута! Ту сам за њу, ако ме жели...

Foto Printscreen, EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Naime, Tomas se danas osvrnuo na ćerkine reči "da ju je izdao".

- Svi pravimo greške, ali ja nikad nisam igrao goli bilijar i oblačio se kao Hitler, kao što je Hari to radio - rekao je Tomas.

Gospodin Markl je otkrio da se "izvinio više od 100 puta" što je sklopio sporazum sa paparacima pre krajevskog venčanja 2018. godine i pozvao par da ga poseti, jer živi samo 112 km daleko od njih.

On je takođe porekao da su članovi kraljevske porodice i britanska javnost rasisti i rekao je da su Harijeve i Meganine tvrdnje o rasizmu u Britaniji "pravo sr*nje".

Dodao je da iako je možda istina da je neko iz kraljevske porodice pitao koje boje će biti Arčijeva koža pre nego što se rodio, to je verovatno bilo samo "glupo pitanje, bez loših namera".

Tomas Markl je ovog puta progovorio za "Good morning Britain" iz Velike Britanije nakon što je gledao intervju njegove ćerke i princa Harija sa Oprom Vinfri.

Foto: Printskrin

 

Tomas je dodao da iako je on nju izneverio, izneverila je i ona njega jer je presekla sve veze sa njim posle njegove operacije srca pre 3 godine.

- Ono što je zaključak jeste da me ona nije izgubila. Dala je izjavu u kojoj kaže da je izgubila oca, ali to nije tačno, ja bih uvek bio uz nju, tu sam za nju i sada ako me želi - rekao je Tomas.

Megan je u intervjuu otkrila da za razliku od njenog oca, njena majka Doria Ragland dostojanstveno ne daje izjave već 4 godine.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)