KAMPANJA VREDNA 3,2 MILIONA EVRA: Veliki troškovi austrijske vlade povodom suzbijanja negativnih posledica virusa korona

Tanjug

23. 02. 2021. u 11:24

AUSTRIJSKA vlada suočava se s velikim troškovima u suzbijanju negativnih posledica korona krize po privredu, ali je i "široke ruke“ kada je reč o kampanjama za poštovanje epidemioloških mera.

КАМПАЊА ВРЕДНА 3,2 МИЛИОНА ЕВРА: Велики трошкови аустријске владе поводом сузбијања негативних последица вируса корона

Foto: Piksabej

Tako je kampanja pod nazivom "bebi slon“, koja se tiče poštovanja držanja distance, koštala državu 3,17 miliona evra, bez honorara za marketinšku agenciju preko koje je ovaj posao zaključen.

Iz vlade je naglašeno da je kampanja imala za cilj da podigne svest kod građana da je neophodno držati propisanu distancu, kako bi se izbeglo širenje infekcije.

Poslanica opozicionog Neosa Henrike Brandšteter kritikovala je delovanje vlade, pre svega činjenice što ne otkriva honorar marketinške agencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!