USIJANI DELOVI AVIONA PADALI SA NEBA: Strašne scene u holandskom selu, građani gledali letelicu u plamenu

Tanjug

21. 02. 2021. u 22:16

STANOVNICI holandskog sela Mersen ostali su u šoku nakon što je niz "usijanih" delova aviona pao s neba, oštetivši automobile i domove i lakše povredivši jednu ženu i dete.

УСИЈАНИ ДЕЛОВИ АВИОНА ПАДАЛИ СА НЕБА: Страшне сцене у холандском селу, грађани гледали летелицу у пламену

Foto: Printskrin

Metalni komadi otpali su sa teretnog aviona Boing 747-400 koji je u subotu nešto iza 16 časova poleteo sa aerodroma Mastriht za Njujork, prenosi holandski portal ''Dačnjuz''.

Očevici kažu da su čuli snažne udare i videli plamen kako izlazi iz jednog od levih motora aviona pre nego što su pobegli u zaklon dok su metalni delovi obasipali selo.

Nekoliko automobila i krovova oštećeno je metalom, za koji se kaže da je bio „užaren“ dok je udarao o tlo.

Avion je hitno sleteo u Lijež u Belgiji.

Aerodromska policija i holandski odbor za sigurnost (OVV) otvorili su istragu u pokušaju da utvrde šta se dogodilo.

Sličan incident dogodio se u SAD, takođe u subotu, kada se zapalio motor "boinga 777" kompanije "Junajted erlajns'', a delovi letelice padali po predgrađu Denvera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAPETOST RASTE NA BLISKOM ISTOKU: Ostin razgovarao sa Galantom pre izveštaja o eksplozijama u Iranu