SPUTNJIK VE PROIZVODIĆE SE U AUSTRIJI? Rusija pregovara sa austrijskim kompanijama

Tanjug

20. 02. 2021. u 19:09

RUSIJA vodi pregovore sa nekoliko austrijskih kompanija o organizovanju proizvodnje vakcine Sputnjik V protiv korona virusa, izjavio je danas izvršni direktor Ruskog fonda za direktna ulaganja Kiril Dmitrijev za austrijsku radio stanicu O-1.

СПУТЊИК ВЕ ПРОИЗВОДИЋЕ СЕ У АУСТРИЈИ? Русија преговара са аустријским компанијама

Foto Arhiva

Dmitrijev je rekao da su austrijske farmaceutske kompanije među najboljima, prenosi TASS.

"Već razgovaramo sa nekoliko austrijskih kompanija. Želeli bismo da sarađujemo sa Austrijom u proizvodnji i izvozu iz Austrije u druge zemlje", dodao je on.

Dmitrijev nije otkrio imena austrijskih kompanija sa kojima se razgovara kako se, kako kaže, ne bi našle pod pritiskom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku