VELIKA AKCIJA ITALIJANSKE POLICIJE: Zaplenjeno više od tone kokaina - droga među zaleđenim mesom i egzotičnim voćem

Tanjug

10. 02. 2021. u 11:29

U ITALIJANSKOJ luci na Tirenskom moru, Dzoja Tauro, u provinciji Kalabrija, policija je za manje od sedam dana zaplenila 1300 kilograma čistog kokaina, piše list "Il Fato kotidijano".

ВЕЛИКА АКЦИЈА ИТАЛИЈАНСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Заплењено више од тоне кокаина - дрога међу залеђеним месом и егзотичним воћем

Foto Tanjug-AP

Droga je bila sakrivena u kontejnerima kojima su dopremljeni kafa, zaleđeno meso i egzotično voće iz Južne Amerike.

Kako je saopštila policija, dva kontejnera su dopremljena iz Brazila, a treći iz Ekvadora.

Kokain je među dopremljenom robom otkriven zahvaljujući upotrebi modernih skenera. Vrednost zaplenjene droge na tržištu, čijom distribucijom se bavi, između ostalih, kriminalna organizacija Ndrngeta je oko 260 miliona evra, saopštila je policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)