BAJDEN DELI LEKCIJE O PRAVDI I DEMOKRATIJI: Rusija odmah da oslobodi Navaljnog

tanjug

17. 01. 2021. u 22:45

NOVOIZABRANI američki predsednik Džozef Bajden poručio je da bi Rusija trebalo odmah da oslobodi opozicionog lidera Alekseja Navaljnog koji je večeras priveden po povratku iz Berlina u Moskvu.

БАЈДЕН ДЕЛИ ЛЕКЦИЈЕ О ПРАВДИ И ДЕМОКРАТИЈИ: Русија одмах да ослободи Наваљног

Ilustracija - Foto AP

- Navaljni bi trebalo odmah da bude oslobođen, a izvršioci nečuvenog napada na njega bi morali biti izvedeni pred lice pravde -, navodi se u Tviter objavi Džejka Salivena, budućeg Bajdenovog savetnika za nacionalnu bezbednost.

Kako prenosi Rojters, dodaje se ''da napad Kremlja na život Navaljnog nije samo kršenje ljudskih prava već i uvreda za sve Ruse koji bi hteli da se čuje njihov glas".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni