MEJER JE REPUBLIKANAC KOJI JE GLASAO ZA OPOZIV TRAMPA: Sada tvrdi da se boji za svoj život (VIDEO)

Tanjug

15. 01. 2021. u 23:04

ZASTUPNIK u Kongresu Peter Mejer, jedan od 10 republikanaca koji su glasali za opoziv predsednika SAD Donalda Trampa, rekao je da on i neke njegove kolege planiraju da kupe pancire strahujući od odmazde.

МЕЈЕР ЈЕ РЕПУБЛИКАНАЦ КОЈИ ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОПОЗИВ ТРАМПА: Сада тврди да се боји за свој живот (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub/MSNBC

Kako je Majers rekao za MSNBC, oni su morali i da promene neke svoje svakodnevne navike u strahu od nasilja.

- Tužno je da smo došli do ove tačke, ali očekujemo da bi neko mogao i da pokuša da nas ubije - rekao je Majer i dodao da ne znaju šta će sada uslediti.

- Nismo očekivali ni da će Kapitol, posle više od 200 godina biti prvi put pregažen. I tako, okruženi do sada neviđenim stepenom straha od podvojenosti i mržnje, moramo biti spremni na svaki scenario - rekao je Mejer.

Mejer je ranije izjavio da je rešio da podrži Trampov opoziv jer je, kako je naglasio, „predsednik izdao svoju zakletvu nastojeći da podrije ustavni proces'', kao i da ''snosi odgovornost za podsticanje pobune".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (5)

DARKO

15.01.2021. 23:25

I treba da strahujes, jer si izdajica i prodana dusa.Gledas samo svoju karijeru i ti i ostalih 9 koji ste izdali.Dok je Tramp vladao bili ste uz njega, a sada ste procenili da se malo treba ulizivati Bajdenu, jel tako???

MiR

16.01.2021. 15:18

Kakav vam je to ustav kad se polovina americkog stanovnistva vredja i omalovazava i u medijima i na izborima, zajedno sa svojim predsednickim kandidatom koji je i aktuelni predsdnik? Za kakav se to proces ovaj izdajik zalaze, korumpirani diktat politicke elite koja je pre svih zloupotrebila i pogazila Ustav?