PRVA TRAMPOVA REAKCIJA NA ODLUKU KONGRESA: Ovo je početak naše borbe da Ameriku ponovo učinimo velikom

Tanjug

07. 01. 2021. u 10:23

AKTUELNI predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas, u prvom reagovanju nakon što je Kongres potvrdio pobedu Džoa Bajdena na predsedničkim izborima, da će tranzicija vlasti 20. januara biti obavljena u skladu sa propisima.

ПРВА ТРАМПОВА РЕАКЦИЈА НА ОДЛУКУ КОНГРЕСА: Ово је почетак наше борбе да Америку поново учинимо великом

Foto: Printskrin

Tramp je rekao da odluka Kongresa "predstavlja kraj "najvećeg prvog mandata" u predsedničkoj istoriji.

-Iako uopšte nisam saglasan s ishodom izbora i činjenice me podupiru, ipak će doći do uredne tranzicije 20. januara- naveo je Tramp, prenosi CNN.

On je dodao da je uvek govorio da će nastaviti borbu kako bi se osigurali da se broje samo legalni glasovi.

- Iako ovo predstavlja kraj najvećeg prvog mandata u predsedničkoj istoriji, to je samo početak naše borbe da Ameriku ponovo učinimo velikom- rekao je Tramp.

Kongres je danas potvrdio, brojanjem glasova elektorskog koledža, da je Džozef Bajden novi predsednik SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)