(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Azerbejdžanski vojnik "overava" ranjene i mrtve jermenske borce!

Novosti online

27. 12. 2020. u 19:48

NA fejsbuk stranici "Borbeni efektivi" objavljen je novi uznemirujući video snimak napravljen tokom ratnih dejstava u Nagorno-Karabahu.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Азербејџански војник оверава рањене и мртве јерменске борце!

Foto: Tanjug/AP

- Sudeći po količini sličnih video materijala koji su ranije objavljeni, na snimku se najverovatnije vide azerbejdžanski vojnici koji pucaju iz modifikovanih automatskih pušaka AK po telima poginulih jermenskih vojnika - piše u objašnjenju ovog svirepog zločina na pomenutoj Fejsbuk stranici.

Do sada je objavljeno bezbroj sličnih snimaka sa post mortem iživljavanjima azerbejdžanskih snaga nad jermenskim vojnicima, zarobljenicima i civilima.

Da stvar bude još gora, mnogi zarobljeni jermenski vojnici i civili su živi svirepo mučeni i na kraju pogubljeni odsecanjem glava, klanjem i drugim telesnim sakaćenjima.

Uznemirujući snimak možete pogledati OVDE.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)