IZDATA NAREDBA U ITALIJI: Pronaći sve koji su doputovali iz Engleske, strahuje od novog soja kovida

Milica Ostojić

22. 12. 2020. u 13:54

NOVI kovid iz Engleske istinski je zabrinuo Italiju gde je otkriveno do sada dva slučaja zaraženih i još su dva pod istraživanjem.

ИЗДАТА НАРЕДБА У ИТАЛИЈИ: Пронаћи све који су допутовали из Енглеске, страхује од новог соја ковида

Foto: Epa

Danas je izašla naredba da se uđe u trag putnicima koji su iz te zemlje direktno ili preko drugih zemalja stigli u Italiju od 6. decembra.

Počinje "lov na putnike", sanitarne strukture traže liste putnika od tog datuma iako se već zna da nije moguće ući u trag svima, jer su brojni stigli i drugim prevoznim sredstvima i sa drugih pravaca iz zemalja EU koje nisu bile ili još nisu zaustavile letove iz Engleske, a ne samo letovima koji su sada obustavljeni iz Rima i za Rim. Uvek ostaje tzv "siva zona" onih kojima se ne može ući u trag.

Putem raznih medija je evidentirano da 28.514 Italijana želi da se vrati u Italiju za praznike, od tog broja veliki je onaj koji živi u Rimu. Jedini do sada validan podatak jeste onaj da se u poslednje dve sedmice na aerodrom Fjumićino iskrcalo 3.000 putnika iz Engleske, a zatražene su liste putnika sa svih aerodroma u Italiji na koje su sleteli putnici u dve poslednje sedmice i emitovan je zeleni broj sa zahtevom da se prijave ako nisu do sada da su doputovali jer treba da budu podvrgnuti testu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu