(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) AZERSKI VOJNICI DIGNUTI U VAZDUH: Nesmetano se kretali Karabahom, usledila snažna eksplozija

Novosti online

17. 12. 2020. u 15:35

VIDEO-SNIMAK koji kruži ove nedelje na društvenim mrežama prikazuje trenutak kada je azerbejdžanska vojna jedinica minirana protivtenkovskom minom ili protivtenkovskom navođenom raketom (ATGM), pripadnika Odbrambene vojske Arcaha, u regionu Karabaha.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) АЗЕРСКИ ВОЈНИЦИ ДИГНУТИ У ВАЗДУХ: Несметано се кретали Карабахом, уследила снажна експлозија

Foto: Printskrin

Prema izvorima, na snimku se vidi kako se azerbejdžanska vojna jedinica, zajedno sa tenkom T-72, ​kreće putem u Karabahu, kada ga je iznenada pogodila mina ili projektil, prenosi AMN.

Nakon eksplozije, snimatelj, koga je eksplozija potresla, podiže pogled i vidi žrtve izazvane eksplozijom duž ovog puta u nepoznatom delu regije Karabaha.

Treba napomenuti da pored nepoznavanja lokacije u Karabahu, nije poznat ni datum snimka.

Sukobi u Karabahu uglavnom su se smirili na mesec dana, posle Moskovskog sporazuma 9. novembra, međutim, 12. decembra azerbejdžanske oružane snage pokrenule su iznenadnu ofanzivu zauzevši dva grada u okrugu Hadrut u Karabahu.

Video snimak, uznemirujućeg sadržaja, možete pogledati OVDE.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!