NAROD NEĆE BAJDENA: Veliki protest u Vašingtonu, ljudi hoće Trampa za predsednika (FOTO/VIDEO)

Novosti online

12. 12. 2020. u 20:58

PRISTALICE američkog predsednika Donalda Trampa okupile su se u Vašingtonu posle odluke Vrhovnog suda SAD da odbije tužbu Teksasa kojom se traži da se poništi navodna pobeda Džoa Bajdena na predsedničkim izborima. U isto vreme održava se i kontramiting.

НАРОД НЕЋЕ БАЈДЕНА: Велики протест у Вашингтону, људи хоће Трампа за председника (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: EPA

Do okupljanja je došlo mesec dana nakon pro-Trampovskih demonstracija na kojima je u glavnom gradu SAD učestvovalo najmanje 10.000 ljudi. Tog dana izbili su sukobi između Trampovih pristalica i ekstremnog pokreta „Crni životi su važni“ u blizini Bele kuće.

Donald Tramp kritikovao je odluku Vrhovnog suda da odbaci tužbu države Teksas, kojom se traži poništavanje rezultata izbora u četiri ključne države.

On je danas na Tviteru napisao da je na izborima pobedio sa velikom razlikom, ali samo kada je reč o legalnim glasovima.

- Pobedio sam na izborima sa velikom razlikom, ali zapamtite, jedino kada je reč o legalnim glasovima, a ne o lažnim glasačima i prevarama koje su se, nekim čudom, pojavile svuda! Kakva sramota! - napisao je Tramp.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!